AMF Forum Oficial

Versiunea integrala: sal`tare
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
hellow people...Cam de dimineata, nu?Big Grin Ma "intitulez";) Mihai, sunt din Severin si am decis sa ma alatur forumului Anei-Mariei, dupa ce acum cateva zile am vazut-o la "Iubirea face farse". Singura melodie care imi place si acum e "7 zile de 8 ori". Pt inceput as avea o nelamurire: contul acesta de facebook ( http://www.facebook.com/album.php?aid=-3...1164630708 )este al lu` Ana-Maria sau este unul facut de alta persoana, pt ca unele chestii imi dau suspiciuni, cum ar fi: afisarea adresei de mail, data de nastere gresita si raspunderea prea rapida la mesaje... Scuzati-mi acest thread, pt ca nu am stiut unde sa-l pun.. Si inca ceva pt administrator: crearea unor rubrici separate cu threaduri separate cum ar fi: DESPRE FORUM--> Noutati, Regulament; DESPRE ANA_MARIA-->Noutati, Muzica,Videoclipuri, Galerie foto....;APARITII IN PRESA; ANA-MARIA SI FANII, etc.....Am scris cu litera mare ca sa fac diferentierea dintre threaduri si rubrici. Sper ca acest mesaj sa nu aduca stare de nervozitate fanilor cat si celor care administreaza acest site si forum. Sad O zi placuta tuturor...
cam pustiu pe aici SadHuh
salve..killohertz_22 este id ul meu daca doreste cnv sa vb; si app webbye, bine-ai facut ca ni te-ai alaturat pe acest forum, nu vei regreta
Hey,ce mai faceti?Smile
Buna Gia, cel putin eu o duc bine...ma bucur de ultimele zile de vacanta Smile)
Doriti sa facem un pic de atmosfera pe aici?Nu inteleg de ce este pustiu daca spuneti ca o adorati pe Ana!Poate ca va doriti altceva sau....stiu eu....astept parerile si propunerile voastre!Smile
Eu mi-as dori sa fac atmosfera placuta, dar trebuie sa mai cunosc persoane... nu pot asa de capul meu Sad...Pustiu in sensul ca multi scriu o data la nu stiu cat timp. Sad
Exact asta e!pfff.....dar ma cunosti pe mine,haide sa facem atmosfera!Wink
neata Big Grin... azi am scapat de ore la faculta Smile)...ceea ce o mare realizare Smile)) Trezirea de dimineata a fost nasoala, pt ca aseara la 12 trebuia sa ma cert pe "miess" cu o dobitoaca X(...azi am mai multe de facut ( pregatiri de tara) si iar le dau peste cap planul prietenilor mei, pt ca in weekend aveam planificata o `long night`. Desi temperatura a scazut brusc, gaseam noi alternative.Asta e...si alta data Smile) cam greu intru si eu pe forum, pt ca toate raspunsurile primite de la acest forum, imi intra la spam, iar eu de obicei nu prea citesc ce e pe acolo Sad... un weekend placut tuturor
Ai face bine sa citesti de acum in colo!Smile))intr-adevar s-a facut f frig!chiar si aici la mine e un frig de mori ptr luna asta,ptr clima de aici!:|sper ca ai avut un weekend placut!la mine mereu weekend-ul e full de munca si ajung sa dorm la 6-7dimineata!ohhh...:|
URL de referinta